Handelsbetingelser

Forsendelse

Vi afsender varer hver mandag, onsdag og fredag. Varer bestilt inden kl 12 mandag, onsdag eller fredag kommer med samme dag.
Vi anvender et privat fragtfirma, der benytter sig af PostNord, og for at holde priserne nede, er det vigtigt at vide, om det er en firmaadresse vi leverer til. Derfor:

Husk at krydse af, om du vil have sendt din pakke som Erhverv (til fx din arbejdsplads) eller Privat (til dit hjem - eller pakkeshop/posthus) og HUSK at notere den rigtige leveringsadresse!

ERHVERVsforsendelse: 39kr (uanset vægt) - Post Danmark
PRIVATforsendelse MED omdeling : 69kr (uanset vægt)- Post Danmark
PRIVATforsendelse UDENomdeling : 39kr (uanset vægt) - Post Danmark

Du er også velkommen til at afhente i butikken. I så fald vælger du feltet SELVHENTER under levering, når du godkender din betaling. 

For køb over 1000,- DKK er fragten gratis. 
 - Husk også her, at krydse af om det er en erhvervsadresse eller en privatadresse, du har oplyst!
Du vil blive kontaktet, hvis varen er udsolgt eller i restordre.
Damernes Magasin leverer overalt i Danmark (undtagen Færøerne og Grønland). Bor du uden for leveringsområdet, så kontakt os venligst pr mail, så finder vi en løsning.

International shipping? Yes we do. Follow this link.

Betaling

Du kan både betale via din evt Paypal-konto OG med dit kreditkort.
Når du har foretaget din bestilling, modtager du en midlertidig ordrebekræftelse via email. E-mailen indeholder en oversigt over de varer du har bestilt, varenumre, fragt, beløb, navn og leveringsadresse. Den endelige ordrebekræftelse modtager du på mail, når vi afsender varerne. 

Fortrydelse af køb

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på webshoppen. De 14 dage gælder fra du har modtaget varerne. Ved fortrydelse skal du returnere varen/varerne senest den 14. dag efter modtagelsen.
Du skal returnere varen intakt. Hvis en vare er brugt og dens salgsværdi derved er forringet, gælder fortrydelsesretten ikke.
Vores forsendelsesposer har en dobbelt lukning, som gør det nemt for dig som kunde at returnere varen, hvis ikke den passer/falder i smag. Poserne har to limlukninger. Den ene bruger vi. Hvis du åbner forsendelsesposen ved perforeringen, kan du bruge den anden. På den måde skal du ikke investere tid og penge i emballage.

Sådan fortryder du dit køb:
Returner pakken til Damernes Magasin:

Damernes Magasin
att: RETUR
Jægersborggade 29 kld th
2200 København N

Ved fortrydelse står du selv for omkostninger i forbindelse med returnering.
Vedlæg kvitteringen påført dine bankoplysninger (registreringsnummer og kontonummer), så vi kan overføre pengene til din konto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses på e-mail eller i brev. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderer vi varens/varernes pris til din konto inden for en uge.

Garanti og reklamation

Du har 2 års reklamationsret. Produktionsfejl, som viser sig efter ibrugtagning er omfattet af garantien. Skader, der opstår p.g.a. forkert håndtering, slidtage, utilsigtet anvendelse eller dårlig vedligeholdelse, er ikke omfattet af garantien.
Har du modtaget en forkert eller defekt vare, ombytter vi uden beregning. Kontakt venligst Damernes Magasin før du returnerer varen, og husk at oplyse emailadresse og telefonnummer. Sammen med varen skal du vedlægge information med fejlbeskrivelse, navn og fakturanummer og kontonummer. Bliver reklamationen godkendt, sender vi dig en ny vare. Er varen ikke på lager, returneres det fulde beløb (inkl. dine portoudgifter) hurtigst muligt eller senest 14 dage efter vi har modtaget returvaren.
Risikoen for varen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Tjek derfor din vare ved modtagelsen! Er der synlige skader eller produktionsfejl på varen, skal du inden 24 timer eller førstkommende hverdag efter modtagelsen kontakte os.

OBS! Vi afhenter ikke pakker hos pakkeshops og lign. eller modtager pakker sendt pr. efterkrav !

Betaling - step by step

Du skal igennem 4 steps. 

1: Customer Information. Her skriver du dine oplysninger, LEVERINGSadresse og mail. OG har du en Gift Voucher/Discount Code/Gift Gard number, skal du taste den her.
2: Shipping Method. Her vælger du din fragtform. Er du i tvivl, så se her! 
3: Her vælger du betalingsformen. Vi har kun en løsning, så det er ret nemt. Vi benytter os af PayPalls betalingsmodul. Det betyder du både kan betale via din evt Paypal-konto OG med det kreditkort ( vi tager desværre ikke alm dankort endnu - men gerne visa/dankort). 
Kryds af om din billing adress er en anden end leveringsadressen, og gå videre til Review Order.
4: Hvis alle oplysninger er korrekte, trykker du Check Out og du bliver ledt videre til Pay Palls betalingsmodul. Du behøver IKKE have en paypalkonto for at betale via paypal. Du trykker bare "pay with creditcard" Når du har tastet dine oplysninger der, bliver du igen ledt tilbage til vores hjemmeside :-)
Vores hjemmeside er opbygget i Shopify, som er et amerikansk site. Du vil derfor støde på sætningen "By continuing, I agree that my information will be transferred to the United States." Det betyder blot at du sender dine informationer via et ameriansk website og at informationerne ender hos os.
Når du har foretaget din bestilling, modtager du en midlertidig ordrebekræftelse via email. E-mailen indeholder en oversigt over de varer du har bestilt, varenumre, fragt, beløb, navn og leveringsadresse. Den endelige ordrebekræftelse modtager du på mail, når vi afsender varerne.

Sikkerhed

De oplysninger, du opgiver til  Damernes Magasin, så som adresse, e-mail-adresse osv. behandles med fuld fortrolighed, og vil ikke blive videregivet til tredjepart.
Se vores Fortrolighedspolitik her!

Forebehold

Alle priser der angives på websitet er inklusiv 25% moms.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tekstmæssige fejl og prisændringer på hjemmesiden.

 

Sale

Unavailable

Sold Out