My Cart

Close

Fortrydelse af køb - byt til anden størrelse

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på webshoppen. De 14 dage gælder fra du har modtaget varerne. Ved fortrydelse skal du returnere varen/varerne senest den 14. dag efter modtagelsen.

Du skal returnere varen intakt. Hvis en vare er brugt og dens salgsværdi derved er forringet, gælder fortrydelsesretten ikke.

Vores forsendelsesposer har en dobbelt lukning, som gør det nemt for dig som kunde at returnere varen, hvis ikke den passer/falder i smag. Poserne har to limlukninger. Den ene bruger vi. Hvis du åbner forsendelsesposen ved perforeringen, kan du bruge den anden. På den måde skal du ikke investere tid og penge i emballage.

Sådan fortryder du dit køb:
Returner pakken til Damernes Magasin:

Damernes Magasin
Jægersborggade 29 kld th
2200 København N
att: RETUR

Ved fortrydelse står du selv for omkostninger i forbindelse med returnering.

Ønsker du en anden størrelse - noterer du hvilken.

!Vi kan ikke garantere at varen er på lager i den nye størrelse, så noter altid dine kontooplysninger!

Ønsker du dine penge tilbage, skal du vedlægge kvitteringen påført dine bankoplysninger (registreringsnummer og kontonummer), så vi kan overføre pengene til din konto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses på e-mail eller i brev. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderer vi varens/varernes pris til din konto inden for en uge.

 

Sale

Unavailable

Sold Out