My Cart

Close

Forsendelse

Juleforsendelser

Julegaver der skal nå frem inden jul skal senest være bestilt inden mandag d. 17/12  kl. 12:00

Internationale forsendelser skal være bestilt inden onsdag 14/12 kl 12:00

Forsendelse

Vi afsender varer hver mandag, onsdag og fredag. Varer bestilt inden kl 12 mandag, onsdag eller fredag kommer med samme dag. 

Vi anvender et privat fragtfirma, der benytter sig af PostNord, og for at holde priserne nede, er det vigtigt at vide, om det er en firmaadresse vi leverer til. Derfor:

VIGTIGT:

Husk at krydse af, om du vil have sendt din pakke som Erhverv (til fx din arbejdsplads) eller Privat (til dit hjem - eller pakkeshop/posthus) og HUSK at notere den rigtige leveringsadresse!

ERHVERVsforsendelse: 39kr (uanset vægt) - Post Danmark

PRIVATforsendelse MED omdeling : 69kr (uanset vægt)- Post Danmark

PRIVATforsendelse UDENomdeling : 39kr (uanset vægt) - Post Danmark

Du er også velkommen til at afhente i butikken. I så fald vælger du feltet SELVHENTER under levering, når du godkender din betaling. 

For køb over 1000,- DKK er fragten gratis.
 - Husk også her, at krydse af om det er en erhvervsadresse eller en privatadresse, du har oplyst!

Du vil blive kontaktet, hvis varen er udsolgt eller i restordre.


Damernes Magasin leverer overalt i Danmark (undtagen Færøerne og Grønland). Bor du uden for leveringsområdet, så kontakt os venligst pr mail, så finder vi en løsning.

-----

Betaling:

Du kan betale via din evt Paypal-konto OG med det kreditkort  (husk at vælge privatforsendelse, hvis det er en hjemmeadresse - vælger du erhverv til en privatadresse, bliver dine varer sendt retur)

Når du har foretaget din bestilling, modtager du en midlertidig ordrebekræftelse via email. Emailen indeholder en oversigt over de varer du har bestilt, varenumre, fragt, beløb, navn og leveringsadresse. Den endelige ordrebekræftelse modtager du på mail, når vi afsender varerne.

 

Sale

Unavailable

Sold Out